Covid19 Update for Gug BK

Kære spillere, forældre, trænere og ledere i og omkring Gug Boldklub.

Vi har konstateret flere smittede spillere i Gug boldklub og i lokalsamfundet med indirekte relation til klubben. Samtidig har DBU lukket og udsat flere turneringer grundet situationen omkring Covid-19 og ikke mindst situationen i Nordjylland.

Vi har vurderet i samspil med smittespredning.dk, lokalområdet og lokale institutioner, at afslutte sæsonen for træning og kampe i år for drenge U12, U13, U14, U15 og U17 samt U12, U13 og U16 piger af samme årsag. Vores vurdering tager udgangspunkt i, at smitte spredning i og omkring klubben har store konsekvenser for blandt andet smittespredning, social isolation, skolegang og drift af samfundet.

Vi lukker derfor klubben onsdag den 11. november for disse årgange. Herfra er der ikke træning og kampafvikling for ovennævnte årgange.

Klubhuset er forsat lukket. Vi lukker ned til 4. december 2020 og vil herfra informere jer.

Pas godt på jer selv

/Bestyrelsen