Gug BK imponerer med 2 storsejre

S2: SEJR MED TENNISCIFRE MOD NUBI

Af cheftræner Torben Uttrup Andersen.

Gug BK – NUBI 6-1

Serie 2 spillede lørdag i vigtig kamp på hjemmebane i kampen for overlevelse og kravet var en sejr over bundholdet fra NUBI.

Gug-holdet startede i teten og allerede efter 6 minutter var der en chance med hovedet til Sander Buhl, men han fik ingen fart i hovedstødet. 5 minutter senere får vi et frispark på kanten af feltet. Jacob Balleby er klar ved bolden, men den bankes ud af kunsten. Nogle minutter efter er Balleby igennem på kanten og sender et hårdt indlæg fladt, men de 2 Gug-folk i feltet når ikke frem til bolden.
Efter 18 minutter kommer den forløsende første scoring da Kristian Langkilde scorer efter et fint oplæg fra u-19 spilleren Jonas Mouritsen. 2 minutter senere er der en chance foran Gugs mål, men afslutningen sendes heldigvis højt over mål. 24 minutter er spillet, Krelle sendes igennem, hans afslutning reddes, men returen kommer tilbage til ham, han ligger den af på kanten af feltet til unge Mouritsen, som kanonerer bolden i målhjørnet til 2-0. 3 minutter før pausen misser vi opdæknkngen ved en dødbold og lige pludselig står det ufortjent 2-1 ved pausen.

Vi snakker i pausen om at holde koncentrationen og gå ud og tage overtaget i kampen og få den lukket ned.
Gutterne hørte efter og allerede efter 2 minutter sender Lasse Skov et indlæg i panden på Aske McKernan, som header den i kassen og åbner sin målkonto i Gug. 7 minutter inde i halvlegen er vi igennem i højresiden, bolden ligges tilbage til Simon Brix Frederiksen på kanten af feltet, han løfter bolden i bagerste område hvor Jesper Emil Møller Søgård står fri, men hans hovedstød reddes flot. Riposten ender hos målliderlige Balleby, som lækkert dribler på tværs og sender bolden i kassen til 4-1. 5 minutter efter er det igen Balleby der kommer på tavlen til 5-1 efter endnu en assist af Mouritsen. 20 minutter igen og vi spadsere igennem Nubi forsvaret og bolden serveres af Balleby foran kassen til Krelle, men desværre misbruges denne kæmpemulighed. Minuttet efter modtager Balleby bolden midt på banen, han ser Nubi-keeperen står langt ude. Han tester venstrebenet, den suser over keeperen, men desværre og så lige over mål.

10 minutter før tid laver vi et straffe ved en dødbold. Målmand Jakob Bæk Jensen tog sig kærligt af forsøget og i anden omgang redder anfører Dennis Bjerregaard bolden på stregen.

I kampen sidste minut bliver det 6-1 da Frederik Juul finder Mouritsen i feltet og denne gang scorer han med en flad afslutning i kort hjørne til slutstillingen 6-1.

En flot kamp af gutterne og specielt unge Jonas Mouritsen, som modtog samtlige stemmer udover sin egen til man of the match. Stærk præstation fra den unge mand. Mouritsen som til fodboldskole er blevet trænet af holdkammerat Simon Brix Frederiksen og selvsamme Simon Brix Frederiksen og Lasse Skov har spillet 1. Holds kampe med hans far (Per Mouritsen) på holdet.

Tillykke med sejren gutter.

Næste opgave er endnu et vigtigt bundopgør på lørdag på udebane mod Aalborg Freja.

Husk at du kan følge serie 2's kampe på facebook!

S4: OPVISNING AF GUG BK

Af cheftræner Tom Ballentin.

St. Restrup IF – Gug BK 1-6

Hvis en mand ser tre fodboldkampe i træk i tv, bør han erklæres død i retten. Man burde hvertfald ikke sidde hjemme foran fjernsynet, når Gug serie 4 spiller bold.

Med selvtilliden i top pressede vi fra start St Restrups tambourkorps fuldstændig i bund. 10 minutter skulle der gå inden der var smidt en sok i tubaen. Pandamissen Mathias Dalsgaard Haubro bryder igennem på kanten og fremtvinger et straffespark. Anfører Thomas Poul Nielsen tager og scorer sikkert til 1-0. 5 minutter senere serverer Esben Stefansson Hiis en god aflevering til topscorer Mads Amtoft-Christensen som sikkert triller kuglen i kassen til 2-0. Det er var første kamp fra Hiis i meget lang tid efter en omgang pyller med kyssesyge. Det var godt at se ham tilbage. Fremragende kamp.
Halvlegen sluttes af med, at Nielsen spiller Mads Jørgensen fri på kanten af feltet som føler den op i krydset. 3-0 og humøret er i top.

Anden halvleg starter i en bunke rod og St. Restrup får reduceret. Men vi hurtigt styr på tingene igen og Cabdul Dhamac får smækket en aflevering på tværs som Thomas Lund Rype smækker ind i det lange hjørne. Vi udbygger føringen ved Magnus Hjæresen Møller som flugter den i kassen udenfor feltet. Inden Thomas Nyholm Lauesen scorer det sidste mål i kampen. Det var desuden Thomas` første mål i Gugtrøjen. Tillykke med det.

JS spillede ikke denne uge. Men alligevel har vi en mand med for os som træner med JS. Han er normalt målmand, men for os er han altmuligmand. Han har stået i mål, han har spillet på toppen og så har han spillet midterforsvar. Det gjorde han også i dag. Med otte stemmer blev Aske Møller Mortensen kampens spiller. En fremragende mand på banen og en rigtig guttermand udenfor. Tillykke med MOM, tillykke med 3 point.

Ranum taber desuden til Løgstør, så nu er der lagt op til nogle spændende opgør om hvem der tager oprykningen.  Vi er klar til Løgstør i næste uge på hjemmebane. Vi håber i bakker op om god fodbold, tre point og kølige til snapsskaftet. Der er i hvert fald ingen undskyldning for at gå ædru hjem fra en serie 4 kamp.

Husk at du kan følge serie 4's kampe på facebook!