JS: Gug BK stadig uden sejr

tst Fodbold - Gug BK 2-1 (2-0)

2’ 1-0
33’ 2-0
74’ 2-1 Nick (Jalle)

[ Stilling i puljen ]

Af cheftræner Michael Hjortkjær.

To store kommunikationsfejl kostede dyrt. Vi gjorde det svært for os selv, ved at lave en stor fejl i forsvarsspillet allerede efter 2 minutter. Vi havde muligheden for bl.a at cleare, men kommunikationen fejlede.
Efter 11 minutter var Kaalbye tæt på at udligne, efter en flot stikning.
Vi var ikke gode nok i 1. halvleg, da vi havde udfordringer i det flade opbygningsspil, samtidig med at vi var overmatchet i duelspillet.

Efter 33 minutter lavede vi endnu en kæmpe fejl, hvor det blev til en friløber til tst - med 2-0 var det op af bakke.
Efter en time rykkede vi Simon Brix (kampens spiller) fra 6’er position til stopperpositionen, og herfra sad vi på det meste. Vi styrede kampen med bolden, og tst var blevet møre.

Efter 74 fik vi reduceret til 1-2, da Nick sparkede bolden flot ind fra midtercirklen.
Vi fortsatte med at trykke på, og Hjalte fik da også sparket den ind, men desværre var der en tæt offside.

Fair at vi ikke fik point i dag, da vi ødelagde det for os selv. Det vi kan med bolden er godt, og det tager vi med videre.