JS: Gug BK tabte playoff trods flot opbakning

Playoff-kamp om plads i jyllandsserie 1:

Gug BK - Thisted FC 0-3 (0-1)

[ Stilling i puljen ]

Af cheftræner Michael Hjortkjær.

Typisk 0-0 kamp, men vi lavede for mange fejl.

Thisted startede med at lægge tryk på os, og de havde en fin chance i kampens begyndelse. Herfra var det småt med chancer i åbent spil.
Vi kom bagud efter et kvarter, da vi mistede bolden i opbygningsspillet.
Resten af første halvleg var lige, hvor vi havde nogle fine offensive muligheder på standardsituationer.

Vi ændrede i pausen til at spille 3-5-2, for bl.a at lukke ned for deres dygtige defensive midtbanespiller, samtidig med at vi ville lægge mere tryk på omkring deres centrale forsvar.
Anden halvleg var lige, men vi mistede endnu en bold i opbygningsspillet og vi fejlede ved en 1. berøring, og så var vi bagud 0-3.
Vi prøvede flere formationer undervejs i 2. halvleg, for at skabe flere chancer. Vi sendte bl.a Astrup (kampens spiller) op som angriber, men de store chancer udeblev.

Tillykke til Jakob Bæk (foto) i målet med kamp nr 100.

Kære målmandstræner Povl Hansen. 1.000 tak for denne gang - vi ses igen. Dit engagement og faglighed har været outstanding! Held og lykke videre.

Sikke en fantastisk opbakning til MatchDay - igen var det meget imponerende.