JS: Pokalsejr i KFUM

DBU Pokalen
Aalborg KFUM - Gug BK   0-2 (0-0)

66’ 0-1 Sune (Nick)
85’ 0-2 Nick (Larsen)

Af cheftræner Michael Hjortkjær.

Vi startede kampen rigtig flot, med to kæmpe chancer. Derfra gik det lidt i stå i varmen, hvor KFUM skal have stor ros for deres hårde arbejde, tekniske færdigheder og fart.
Vi var ok i 1. halvleg, men Sune (kampens spiller) gav holdet en masse energi, da han kom ind ved pausen.

Det blev 20-3 i afslutninger til os i 2. halvleg, hvor vi først fik lukket kampen til 0-2 i 85. minut, hvor Larsen fandt Nick dybt. Inden da havde vi skabt rigtig mange gode chancer, hvor Sune med et hovedstød efter et hjørnespark fra Nick, havde gjort det til 0-1.

Vi ville gerne have lukket kampen tidligere, men en toppræstation fra KFUM’s målmand gjorde det svært i dag.

Vi er videre og vi tæller nu fem sejre i træk. Det vil jo være sjovt, hvis vi får besøg af AaB i august.

På søndag slutter vi sæsonen med en udekamp hos Randers Freja, hvor vi vil gøre hvad vi kan, for at slutte sæsonen med seks sejre i træk, og samtidig konsolidere 4. pladsen.