0-1  (+45’)  straffe
1-1  (48’)  Kalle (Jalle)

Se stilling i rækken.

Af cheftræner Michael Hjortkjær.

28/03/24: Rigtig god præstation, med høj intensitet, mest boldbesiddelse og flest afslutninger. Irriterende, at Gistrups målmand, leverede rigtig mange flotte redninger og indgreb.
Vores helt store fokuspunkt i dag var det mentale. Når vi leverer på denne del, så har vi evnerne til at blive et tophold i dette forår.

Der kan ikke sættes en finger på drengenes præstation i dag. Klar fra start, og dette fortsatte hele kampen igennem. Der var bevægelse for boldholder, hvor der især var meget plads bag Gistrups bagkæde, og derfor blev vi farlige på stikninger og tidlige lange afleveringer.
Anton (vores bedste spiller i dag) blev sendt afsted via en stikning, hvor det blev til en 1v1 mod deres keeper, der vandt duellen. Også Fupper og Astrup var tæt på at score i 1. halvleg.
I første halvlegs overtid scorede Gistrup på et straffespark, hvilket dog ikke slog os ud.
Anden halvleg var kun tre minutter gammel, da Jalle fandt indskiftede Kalle, der udlignede til 1-1.

Gistrup blev presset længere tilbage, og derfor fik vi spillet rykket tættere på deres straffesparksfelt. Dette gav flere halve og hele chancer, hvor bl.a Kalle, Kaalbye og Klitgaard havde store muligheder.

Skuffende resultat, men imponerende indsats. Vi arbejder videre, og søndag d 7. april skal alle hoppe afsted på cyklen, når vi besøger Aalborg Chang.