JS: Stor halvleg gav efterårets første sejr

Gug BK - FC Djursland 2-1 (0-1)
27’ 0-1
55’ 1-1 Klit (Nick)
66’ 2-1 Jalle (Nick)

[ Stilling i puljen ]

Af cheftræner Michael Hjortkjær.

Dagens kamp var imod rækkens nummer 2, som vi syntes, at vi var bedre end i seneste opgør, hvor vi tabte hos dem.

I dag startede Djursland bedst, men vi fik vores pasningsspil i gang, og derfra var vi gode.
Vi havde særligt fokus på at lukke ned for deres kontraspil, da vi vidste, at her var de dygtige. Alligevel kom de foran efter en omstilling, og få minutter senere, var de igen ved at straffe os i vores opbygningsspil.

Vi fik i perioder af første halvleg trykket Djursland meget langt tilbage, men vi kom ikke frem til nok.

I pausen blev vi enige om at spille en endnu større del af vores pasninger fremad, ligesom at vi skulle blive ved med at investere i vores presspil.
Det var tydeligt, at pausen var god for os. Vi skabte flere gode chancer (det blev 15-13 i afslutninger) og vi var tæt på med flere af vores hjørnespark (6-3 til os).

Efter 55 minutter udlignede en velspillende Christian Klitgaard til 1-1, efter endnu et flot sparket hjørnespark fra Nick. Klitgaard rundede i dag 100 kampe.
Vi fortsatte vores gode periode, hvor vi blev ved med at presse på. Jalle scorede efter 66 minutter til slutresultatet 2-1 efter endnu en assist fra Nick.
Vi havde flere store chancer, men også Bæk i målet havde flere gode redninger.

Vi mistede momentum i slutningen af kampen, men drengene lagde alt på banen, og vi vandt fortjent.

Rutinerede Hornbæk på venstre back leverede en solid defensiv præstation og blev kåret til kampens spiller.

På fredag tager vi til rækkens nye nummer 2, Jetsmark, som vi spillede 1-1 imod i første opgør.