JS: Tre sejre er nødvendige

Jetsmark IF - Gug BK 4-1 (1-1)

13’ 0-1 Nick (Kaalbye)
16’ 1-1
56’ 2-1
78’ 3-1
90’ 4-1

[ Stilling i puljen ]


Af cheftræner Michael Hjortkjær.

60 min. flot præstation, men så kom der for mange fejl.

Drengene leverede en mere end godkendt 1. halvleg. Store chancer i begge ender, hvor Bæk havde et par flotte redninger, og Kaal var tæt på at score, da han ramte overliggeren, efter et hårdt fladt indlæg.
Vores trio oppe foran med Fupper, Kaalbye og Nick kom igennem til flere gode muligheder. Også Jalle kom i en god position til en afslutning, men desværre var afslutningen for central.

Vi kom foran efter en god tur af Kaalbye fra venstre side, hvor han driblede ind i banen. En afslutning fra kanten af straffesparksfeltet blev blokeret, hvorefter Nick kunne sparke riposten sikkert ind.
Desværre holdt vores føring kun i få minutter. En afslutning fra distancen blev rettet af et par gange, så Bæk var uden chance.

I pausen var vi yderst tilfredse med 1. halvleg, hvor vores pasningsspil og erobringsspil var af høj klasse.
Vi startede 2. halvleg fint, men i vores pasningsspil kom der for mange fejl. Samtidig kom nogle af Jetsmarks dygtige offensive spillere i gode positioner, bl.a efter nogle mindre gode defensive aktioner fra vores side.

Joe (foto) blev kampens spiller, hvor han på den defensive midtbane både fik lavet mange erobringer, og han bandt vores spil sammen.

Vi har brug for tre sejre i de sidste tre kampe for at have muligheden for at blive i JS1. Første kamp i vores bjergbestigning kommer hjemme på lørdag mod Fuglebakken.