JS: Uafgjort mod Chang

Gug BK - Aalborg Chang 1-1 (1-0)

17’: 1-0 Mads Larsen (assist Nicklas Sørensen)
61’: 1-1

Af cheftræner Michael Hjortkjær.

Derby på hjemmebane, hvor MatchDay arrangementet var virkelig imponerende og gav en gennemført, flot kulisse. Pænt fremmøde på lægterne, godt vejr og god stemning. Det varmer med den opbakning!

Vi startede kampen klart bedst, hvor vi kom til flere store og små chancer. Bl.a kom Kaalbye igennem til en afslutning, der ramte oversiden af overliggeren.
Fuld fortjent kom vi foran 1-0, hvor Mads Larsen efter et flot bandespil med Nicklas, fik sparket bolden ind ved foden af nærmeste stolpe.
Vi blev ved med at presse på for at lukke kampen, men vores afslutninger eller gennemspil manglede lige det sidste.
Vi følte at vi var i kontrol, og det var først efter 34 minutter, at Chang blev retvendt på vores 1/3 af banen.
1-0 ved pausen, og planen var, at vi ville fortsætte, hvor vi slap.

Efter 55 minutter begyndte vi at tabe overtaget, og seks minutter senere, så vi ikke gode ud i vores forsvarsspil foran vores straffesparksfelt. En spiller fra Chang fik sparket bolden ind ved fjerneste stolpe, uden at Bæk kunne stille noget op.
Kort efter fik vi et gult kort, hvor vi måtte forsvare os i 10 minutter.

Da vi blev fuldtallige skiftede vi til 3-5-2, hvilket gjorde kampen mere åben, og det gav chancer i begge ender - flest og størst til os. Bl.a havde Nicklas en flot afslutning, der ramte undersiden af overliggeren.
Vi havde flere gode muligheder i de sidste minutter, men ind ville bolden ikke. Vi står derfor med en blandet fornemmelse - præstationen var virkelig god i flere perioder, men resultatet og en periode i anden halvleg, er vi ikke tilfredse med.
Marc på den centrale midtbane, var vores bedste spiller i dag.

På lørdag kl 13 tager vi hjemme imod Fuglebakken KFUM, der efter 4 kampe har 8 point, hvilket er 4 point mere end os.