Gug BK - Brabrand IF   1-1 (1-0)

‘35 1-0 Jalle
‘83 1-1

Af cheftræner Michael Hjortkjær.

Tirsdag aften tog vi imod løbestærke Brabrand, og hurtigt satte vi os på kampen.

Der var flere gange i begge ender, hvor det kunnet være blevet til store chancer. I 1. halvleg blev det til 6-3 i afslutninger til os, men den største mulighed kom, efter at Sune kom hurtigt afsted i vores venstre side, og med en tværpasning til bagerste stolpe, var Kaalbye tæt på at nå den.
Efter 35 minutter scorede Jalle direkte på frispark. Alle troede, at det skulle blive til et indlæg, men i stedet sparkede Jalle os foran, med et fremragende spark til nærmeste hjørne.

Anden halvleg startede med fem Brabrand afslutninger indenfor de første minutter. Bl.a havde Bæk en stor redning, nede ved foden af stolpen.
Marc og Joe (begge kåret til kampens spiller) arbejdede fantastisk som vores defensive midtbanespillere, og de fik flere gange enten driblet forbi deres direkte modstander, eller lavet hurtigt pasningsspil. Også i erobringsspillet vandt de rigtig mange bolde.
Vi kom til to rigtig store chancer i 2. halvleg. Den ene var en stikning til Kaalbye, der med en flot hård flad afslutning, desværre ramte ydersiden af stolpen.
Den anden chancer kom efter at Kaalbye pressede keeperen, der forsøgte at spille over Kaalbye, men i stedet blev det til et hovedstød, som desværre ikke gik ind.
Efter 83 minutter fik vi ikke clearet, og Bæk havde ingen chance for at redde, så nu stod det 1-1.

Samlet 12-11 i afslutninger til os, og 1-1 blev kampens resultat. Vi synes at vi skulle have haft de tre point, og vi arbejder videre på at finde dem i kampen på søndag hos Djursland.