Læs referat fra årets generalforsamling

Årets generalforsamling i Gug Boldklub af 1954 blev afholdt i klubhuset mandag den 5/2 kl. 19.00.

Fremmødet var ikke imponerende med 20-25 deltagere, men de der var til stede bidrog til en velafviklet forsamling i en god tone.

Læs referat fra generalforsamlingen lige her.


Formand Henrik Gaardsøes beretning gengives herunder.

2023 var år 1 efter nogle turbulente år med corona og efterfølgende store udfordringer ikke mindst økonomisk.

Vi havde en strategi i Bestyrelsen, vi ville få nogle af de tabte penge i 2022 tilbage i kassen , dette er delvist opnået, hvilket Claus kommer ind på ved regnskabs gennemgangen .

Vi ville gerne sikre sund drift , fastholde medlemmer via gode faciliteter , dygtige træner ledere , dette er til fulde opnået , vi er stadig en klub med medlemstilgang, og det er vi ret sikker på vil fortsætte de kommende år.

Sportsligt har 2023 været et fint år , også selvom vores 1.hold i herre måtte i kval til JS 1 åde i fprår og efterår , desværre lykkedes det ikke at fastholde JS 1 til den kommende sæson , men det er nu ikke noget der har fået os til at ligge søvnløse , tværtimod tror vi det kan være godt for ikke mindst vore unge spillere lige at komme et lille niveau ned , for så at bygge på derfra .
Vores 1. hold damer har haft et stabilt år , ligget midt deres række uden den store risiko for degradering , og heller ikke helt tæt på toppen , kvindeafdelingen er blevet en stærk og driftsikker afdeling , det er vi rigtig glade for .
De øvrige Serie hold klarer sig meget fint , dog ville vi gerne have haft vores 2.hold herre en række op , men igen de mange skader på JS holdet har selvfølgelig også indflydelse på 2. holdet.
Old Boys afdelingen lever også fint, og det er vores opfattelse at man hygger sig rigtig godt på kryds og tværs og hjælper hinanden med at sammensætte hold.
Ungdom/børne afdelingen vækster fint , vi har efterhånden rigtig mange årgange der har mange spillere , det skyldtes helt sikkert at der er nogle fantastiske frivillige trænere/forældre , dem kan vi ikke takke nok , de er helt klart med til at skabe grobunden for vore klub.

Det er vigtigt at have brobygning mellem børn / ungdom/piger/drenge/ Senior kvinder og herre, det illustreres fint ved at vi nu har fået seniorspillere der er trænere for nogen af vores ungdomshold, dette håber vi kan videreudvikles

Der kan nævnes vi har haft ungdomshold i udlandet , vi har haft ca 70 spillere på træningslejr i Fjerritslev , vi har haft rigtig mange spillere afsted til cups rundt omkring i landet , Gug Boldklub er helt sikkert kommet på landkortet.

Vi har igen haft fodboldskole i 2023 , endnu en gang med rekord stor tilmelding over 300 børn, det er helt fantastisk tak til Emil og hele hans arbejdsgruppe der gør et fantastisk arbejde.

Vi har fastholdt vores børne/ungdoms koncept , med bl.a morgentræning en gang om ugen og med fredagstræning, der er ingen tvivl om det er noget der er rigtig godt og vigtigt for vores medlemmer.

Vi vil også gerne takke vores rigtig mange frivillige uden for banerne , ikke mindst matchday holdet for deres utrættelige arbejde, det er blevet en del af Gug Boldklub , og noget der snakkes meget om rundt i andre klubbe, det kan vi være stolte af.

Ligeledes vil vi takke seniorudvalget for deres store arbejde, det er noget vi sætter stor pris på fra bestyrelsen.

Gug Boldklubs venner har vi også i 2023 haft et fantastisk samarbejde med , det er fantastisk alt det i klarer. I er fantastiske.

Vi har i 2023 brugt noget energi på at få lavet et projektforslag til en total renovering og ombygning af vores klubhus , vi mangle omklædningsrum og huset er meget slidt , ikke mindst vores installationer , vand , el og kloakker , det er et stort projekt som vi ikke kan klare uden store tilskud fra Kommunen og fonden som der skal søges fra , Vi fortsætter dette arbejde i 2024 , forhåbentligt kan vi komme langt i 2024 med at samle penge, men det er kun et projekt der kan udleves hvis vi får rigtig mange penge .

Jeppe som stopper i Bestyrelsen har lovet at han vil holde fast i dette projekt også i fremtiden , selvfølgelig sammen med os i bestyrelsen.

Vi har lavet aftale med Signe Munkholm som vil være vores SoMe ansvarlige fremover , dermed sikre vi en endnu bedre kommunikation til vores medlemmer og alle andre der følger med i Gug Boldklub.

Alt i alt har 2023 været et fantastisk år i Gug Boldklub , med rigtig mange arrangementer , som der er nogen der siger til mig , der sker altid noget i Gug Boldklub.