S2: Målet er at undgå nedrykning

Af træner Torben Uttrup.

S2: Gug BK - St. Restrup 2-3
Målscorer for Gug BK: Sander Buhl og Frederik Green Kristiansen.

Serie 2 spillede lørdag hjemme mod St. Restrup og leverede en rigtig god indsats mod et af rækkens tophold. Desværre blev det til et 2-3 nederlag.

Vi startede ikke kampen så godt og derfor var det udeholdet der var i teten og efter knap 10 minutters spil bryder de igennem på kanten og på modsatte stolpe sparkes bolden i kassen.
Allerede 5 minutter senere var Gug-holdet ved at vågne og spillet blev bedre og bedre og efter et hjørnespark får vi straffe da St. Restrups keeper skubber med 2 hænder i ryggen.
Sander Buhl scorer sikkert på straffesparket til 1-1.
Efter en halv time leverer Gug-holdet en fremragende angreb, hvor Jonas Duus Bendtsen efter et sideskift får plads til indlæg. Han sender bolden perfekt ind i panden på Frederik Green Kristiansen, som sikkert header en 2-1 føring i kassen, som også er pausestillingen.

2. Halvleg starter på den værst tænkelige måde, da udeholdet får et billigt straffe efter 2 minutter og stillingen er 2-2.
Med 20 minutter igen laver vi en fejl lige foran eget felt og bolden havner i kassen til 3-2.
De sidste 20 minutter prøver vi at få lagt et pres, men det blev kun til et par halve chancer og derfor måtte vi lidt skuffende forlade banen uden point.

Indsatsen var til mere end 0 point, men vi er i en svær periode og halvvejs i turneringen er målet nu at undgå nedrykning.