Statistik: Simon F nærmer sig toppen

Så er den her spillerstatistikken for året 2019, der nu lakker mod enden.

Der er i år 2019 blevet brugt hele 32 spillere på Gug Boldklubs flagskib i Jyllandsserien - fordelt med 26 forskellige i foråret og 25 forskellige i efteråret. Dette kunne tyde på, at coach Stiller går ind for det berømte/berygtede rotationssystem.

Én mand har spillet samtlige 28 kampe i året, nemlig ingen mindre end Joe Klagenberg, skarpt forfulgt af "Balle" med 27 stk.
12 mand har spillet mere end 10 ud af 14 kampe i hver halvsæson, så rygterne om rotationsprincip kan vel godt lukkes ned. Der har i 2019 været 12 debutanter - ni i foråret og tre i efteråret.

Og minsandten, om der ikke har været to jubilarer med 100 kampe på 1.holdet, nemlig først Jens ”Joe” Klagenberg tilbage i august og senest Jonas 'Jernmand' P, der lørdag den 5. oktober rundede den store milepæl. ”Joe” er allerede på 111 kampe, mens Jonas er oppe på 103 kampe. De har således begge allerede passeret flere tidligere prominente 1. holdsspillere i statistikken – og er stadig meget unge.

Og bemærk, at Lasse Skov nu har slået tidligere for- og seniorformand Claus W. ud af top 5.

Det bør også nævnes, at Simon "Traktor" Frederiksen rækker kraftigt ud efter legendariske Rene Køpfli med kamprekorden på 318 kampei. Simon er p.t. kun 26 kampe efter, så hvis han er heldig, kan det nås i 2020. Trods en stor sæson af Simon "Traktor" Frederiksen med indtil flere scoringer, ender "målaktieregnskabet” med, at "Traktoren" skal have smurt lommerne, så han kan få mønterne op og få indfriet sin gæld.

[ SE STATISTIKKEN ]