U10-U13 på træningslejr i Fjerritslev

I fredags drog næsten 80 spillere mod Fjerritslev og Idrætscenter Jammerbugt. og årets træningslejr for U10-U13. Ligesom sidste år har vi haft en fantastisk tur!

Fredag eftermiddag kunne vinden fra vest mærkes, da der var fællestræning, men humøret og intensiteten var i top - og så mærker man næsten ikke vinden! Aftenen stod på bespisning, hygge, aktiviteter i hal og håndbold fra Tyskland, der var glæde hos små og store.

Lørdag blev indledt med yoga i hallen, og så skulle der ellers trænes en masse og spilles kamp til den store guldmedalje, med et par indlagte ture i svømmehallen, inden hofretten bestående af flæskesteg med det hele blev serveret. Årets fodboldquiz blev afviklet, inden sukkerniveauet blev skruet helt i op inden sengetid - enkelte fik lov til at låne trænernes vildmarksbad inden sengetid. Stor tak til Vildmarksbadleje for at sponsorere sådan et kar!

Morgenmaden blev indtaget søndag, og så stod den på træning samt tre kampe, før frokosten blev serveret, og de sidste bomber fra vipperne blev sat i vandet. Det var trætte, men heldigvis, glade børn og voksne der drog mod 9210 sidst på eftermiddagen, og inden afgang bookede vi til 2025, så sæt bare x i kalenderen d. 24-26 januar!

En mildest talt fremragende weekend med nogle utrolige repræsentanter fra vores store ungdomsafdeling - vi kan godt være stolte!

Stor tak til Idrætscenter Jammerbugt. for et fantastisk værtskab, og tak til Aalborg KFUM fodbold, Aalborg Freja, Thisted FC Amatørafdeling og FIF Fodbold for at komme og spille nogle fede kampe.

Se fotos fra turen på Gug Small Stars facebookside.