U8 Drenge på besøg i København

Af træner Tim Bay.

Ja tak - vi kommer meget gerne.

Sådan lød svaret hurtigt, da GFA sendte en invitation afsted mod Gug U8A efter de havde set os spille i Fredericia i januar. På ingen tid havde alle forældre sagt "vi er klar" og turen blev planlagt.

*Den stolte træners beretning kan læses herunder *

Fredag og lørdag havde vi 9 top tændte drenge i København, for at spille en privat turnering som vi var inviteret til af GFA.

Fredag varmede vi op med en træningskamp mod GFA. Vi spillede 6 mod 6 (hvilket vi aldrig havde prøvet), 4 x 15 min på 8-mandsmål. De første 15 min. spillede vi 1-1, 2. periode havde vi svært ved at vinde fodfæste igen de sidste 2 perioder. Hold da op, hvor var de gode, og hvor var vores drenge trætte bagefter. De kæmpede det bedste de havde lært, men måtte se sig besejret med 17-1. Det lyder voldsomt, men det var det faktisk ikke, da vi snakkede med deres trænere efterfølgende. De synes det havde været en kanon kamp, og de var vant til at kunne få modstand de første 15-30 min., hvorefter de plejede at vinde de 2 sidste perioder med ca 10 mål pr. Periode🙈 De sagde de aldrig havde mødt et dansk hold, som kunne blive ved med at presse, og hele tiden prøvede at spille fodbold uanset hvad stillingen var. Stor ros til vores drenge.

I dag, lørdag, skulle vi så spille den turnering som vi var kommet for. Vi var i pulje med GFA grøn, Gladsaxe Heros og BK Hekla.

Første kamp med GFA grøn var der flere spillere fra om fredagen. Drengene kæmpede forblændeligt og var faktisk tæt på at tage sejren, det blev desværre “kun” til uafgjort 1-1. Mega godt klaret, og vi spillede helt lige op med dem.

Kamp nr. 2 mod BK Hekla, smider vi en føring på 4-2, og må nøjes med 4-4. En kamp, hvor vi ikke er helt tilfreds med udviklingen, så vi skulle have lukket den kamp.

Sidste kamp i gruppen var mod Gladsaxe Heros, hvor vi fortjent vinder 2-0, sejren kunne have været noget større.

Det betød vi blev nr. 2 i gruppen efter GFA grøn.

Vi skulle nu møde Farum BK (FC Nordsjælland) i kvartfinalen. De havde været suveræne i deres pulje med en målscorer på +14, hvor de blandet andet havde slået et af favorit holdene, Svedala fra Sverige.
Her spillede vi en kanon kamp, de kunne slet ikke spille sig ud af vores pres. Vi skulle have vundet 3-1, men måtte nøjes med 1-1, hvilket betød vi skulle i straffesparkskonkurrence. Efter en længere straffesparkskonkurrence med nogle fantastiske spark, kunne vi til stor glæde trække os sejrsrigt ud af opgøret.

Vi var nu klar til semifinalen.

Her mødte vi GFA sort. Vi taber 6-1, men tanken var tom, der var simpelthen ikke mere energi tilbage i tanken, og vi tabte fortjent. GFA sort vandt også hele turneringen.

Sidste kamp var om 3-4 pladsen, mod GFA grøn som vi spillede lige op med i første kamp. Vi tabte 4-1, igen tanken var fuldstændig tom, og vi havde simpelthen ikke mere at skyde med.

Vi endte på 4. pladsen i en turnering, hvor 16 af de bedste hold i Danmark deltog. Undskyld, men hold kæft hvor er jeg stolt. Nr. 1, 2 og 3 var akademihold hvor de plukker de bedste spillere rundt om på Sjælland.
Det er altså vildt det de har præsteret!

Jeg er simpelthen så glad og stolt af, at vi på denne årgang, støtter så godt op om børnene, og giver dem alle de bedste vilkår for at udvikle sig, og det er en fryd at se hvordan sammenholdet vokser turnering for turnering, og hvordan forældrene bakker op om tingene.

Se billeder fra turen, samt video af den vilde straffesparkskonkurrence på Gug Small Stars facebookside.

God fornøjelse👍😁💪⚽️🔵🔴.